Ξανθα μαλλια για ολες

Ξανθα μαλλια

Είναι γεγονός. Οι άνδρες προτιμούν τις ξανθές, ακόμη κι αν στέκονται με δέος μπροστά στη θέα μιας μελαχρινής. Κι αυτό, όχι επειδή νιώθουν άνετοι με μια γυναίκα που, σύμφωνα με τα ανέκδοτα, δεν έχει το μυαλό των γυναικών με άλλο χρώμα μαλλιών, αλλά επειδή το ξανθό μαλλί, σε αντίθεση με την αυστηρότητα του στυλ των μελαχρινών γυναικών, κάνει το πρόσωπο να μοιάζει φιλικό, προσιτό, παιδικό και αθώο.

Τα ξανθα μαλλια λάμπουν, φωτίζουν το πρόσωπο, αναδεικνύουν τα χτενισματα, κάνουν το πρόσωπο να δείχνει μικρότερο. Δεν είναι και λίγοι οι λόγοι που τα προτιμούν οι περισσότερες γυναίκες.

Ποια ξανθα μαλλια να διαλέξετε

Ευτυχώς, όλα τα χρώματα επιδερμίδας, ακόμη και τα πιο σκούρα, έχουν ένα ξανθό που να τους ταιριάζει. Από το ψυχρό σταχτί μέχρι τις ζεστές ντορέ και χρυσοχάλκινες αποχρώσεις, μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Τα ξανθα μαλλια ταιριάζουν στα φυσικά λευκά δέρματα με ανοιχτόχρωμα μάτια. Άλλωστε, συνήθως είναι το φυσικό τους χρώμα κι αν προσέξετε την απόχρωση, θα εξακολουθήσει να φαίνεται ως τέτοιο.

Αν έχετε σταρένια επιδερμίδα, διαλέξτε μια ζεστή απόχρωση που θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και θα δέσει με το δέρμα σας. Το να επιτευχθεί η σωστή απόχρωση είναι κάτι που καθορίζεται από διαφορετικές συνιστώσες και μόνο ένας έμπειρος τεχνικός μπορεί να έχει τη σιγουριά πως θα το καταφέρει.

Αν αποφασίσετε να βάψετε τα μαλλια σας ξανθά, θα πρέπει να προετοιμαστείτε και για την τακτική βαφή στις ρίζες, αν το φυσικό σας χρώμα είναι σκούρο, ενώ και οι μάσκες θα πρέπει να ενταχθούν στις τακτικές διαδικασίες. Ωστόσο, το ξανθό είναι το χρώμα που επιλέγουν και οι μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες, με πολλά λευκά μαλλιά, για τον ακριβώς αντίθετο λόγο: Επειδή καθυστερεί να φανεί η διαφορά με τις γκρίζες ρίζες.

Το ότι το ξανθό είναι ένα χρώμα που δεν τονίζει τις ατέλειες κι έτσι αφαιρεί χρόνια, είναι άλλος ένας λόγος. Εμείς βρισκόμαστε κοντά σας για να σας προτείνουμε τον τρόπο με τον οποίο η αλλαγή που θα κάνετε στα μαλλιά σας, θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά και το στυλ σας. Εσείς αρκεί να το ζητήσετε.

Κλείστε ραντεβού για να αποκτήσετε το λαμπερό, ξανθό μαλλί των ονείρων σας.