Για ξεχωριστές εμφανίσεις

Βραδυνα Χτενισματα

Θέλετε να πάτε σε μια κοινωνική εκδήλωση, σε ένα πάρτι, ή θέλετε απλώς να εντυπωσιάσετε στη βραδινή σας έξοδο με το χτένισμά σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι.

Τα συνηθισμένα βραδυνα χτενισματα είναι κυρίως ο κότσος, αλλά δεν είναι και το μοναδικό. Μπορούν να τραβηχτούν τα μισά μαλλια ή από τη μια πλευρά, μπορούν να χτενιστούν σε Βαγκ, να γίνουν μπούκλες ή να προστεθούν αξεσουάρ που άλλοτε θα συμπληρώνουν το χτένισμα κι άλλοτε απλώς θα το διακοσμούν.Σε κάθε περίπτωση, το βραδινό σας χτένισμα θα κριθεί από τη διάθεσή σας, το ντύσιμο που θα επιλέξετε, το στυλ που θα επιλέξετε και βέβαια τη δική μας καλλιτεχνική πινελιά.

Ποια βραδυνα χτενισματα και πότε

Ανάλογα με το χώρο και το είδος της εκδήλωσης, ανάλογα με το προσωπικό σας στυλ αλλά και το στυλ που θα επιλέξετε τη συγκεκριμένη βραδιά και βέβαια ανάλογα με τις επιθυμίες και τις προσδοκίες σας, θα σας προτείνουμε τα κατάλληλα βραδυνα χτενισματα.

Αν θέλετε να ξεχωρίσετε για τη φινέτσα και την αρχοντιά σας, θα σας προτείνουμε έναν αριστοκρατικό κότσο, αν θέλετε κάτι απλό και διακριτικό, ωστόσο θηλυκό και στυλάτο, θα επιλέξουμε ένα λιτό σινιόν, κι αν θέλετε να εντυπωσιάσετε με τη θηλυκότητά σας, μία Βαγκ θα δώσει ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα. Αν έχετε κοντα μαλλια, υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες να εντυπωσιάσετε είτε με ένα αυστηρό, στυλιζαρισμένο χτένισμα είτε με ένα χτένισμα που θα δείχνει ατημέλητο και θα κάνει με ιδανικό τρόπο αντίθεση με το βραδινό σας φόρεμα.

Ανακαλύψτε το στυλ σας

Η βραδινή σας εμφάνιση δεν αποτελεί για εμάς άλλο ένα χτένισμα, αλλά μια προσπάθεια να πετύχετε μια ολοκληρωμένη εμφάνιση που θα είναι μόνο για εσάς.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε κάθε λεπτομέρεια για την εμφάνιση αυτή. Καθώς έχουμε εκπαιδευτεί στο να αναγνωρίζουμε τι σας ταιριάζει, μπορούμε να σας προσφέρουμε την αλλαγή στην εμφάνισή σας που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

Κλείστε τώρα ραντεβού για εντυπωσιακό βραδυνό χτένισμα!