Βάλτε χρώμα στα μαλλιά σας

Βαφη Μαλλιων

Η βαφη των μαλλιων μπορεί να μας δώσει την αλλαγή που χρειαζόμαστε χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουμε κούρεμα, μπορεί να φωτίσει το πρόσωπο και να το αναδείξει.

Είναι ένας καθοριστικός παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει την εμφάνισή σας.

Γι’ αυτό πρέπει να είναι προσεγμένο. Το χρώμα πρέπει να αναδεικνύει το κούρεμα και να εναρμονίζεται με το χτένισμα.

Παράλληλα, το χρώμα θα πρέπει να είναι λαμπερό για να φωτίζει το πρόσωπο, αλλά και ομοιόμορφο, να έχει γίνει δηλαδή πλήρης κάλυψη των λευκών, εφόσον υπάρχουν, και να μην υπάρχουν διαφορές στον τόνο εξαιτίας κάποιας αλλαγής χρώματος.

Τέλος, πρέπει να προσέξετε αν το χρώμα θα είναι θερμό, ψυχρό ή ουδέτερο, ώστε να ταιριάζει με την επιδερμίδα σας, ή ακόμα και με το χρώμα των ματιών σας ή το στυλ και το ντύσιμό σας.

Ποια είναι η σωστή βαφη μαλλιων;

Η βαφη των μαλλιων δεν είναι απλή υπόθεση. Και για να είναι επιτυχημένο το αποτέλεσμα, πρέπει να την αναλαμβάνουν μόνο όσοι έχουν την απαραίτητη εκπαίδευση και εμπειρία.

Η επιλογή του κατάλληλου χρώματος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας και η ποιότητα της τρίχας σας, ενώ το αποτέλεσμα επηρεάζεται επίσης τόσο από το ποσοστό των λευκών, όσο και από το χρώμα της προηγούμενης βαφής μαλλιών σας.

Αν επιθυμείτε να αλλάξετε τον τόνο του χρώματος, είτε για να ανοίξετε είτε για να σκουρύνετε τα μαλλιά σας, θα πρέπει να ακολουθηθούν ειδικές μέθοδοι αναλόγως των αναγκών των μαλλιών σας. Ενώ και για την απόχρωση που θα έχουν, θα πρέπει να συνυπολογιστούν οι παραπάνω παράγοντες.

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς για τη βαφη μαλλιων

Τα βαφεία μας απαρτίζονται από άτομα απολύτως καταρτισμένα και έμπειρα, που είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν με επιτυχία ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις, τις πιο σύνθετες διαδικασίες, που θα προσφέρουν εντυπωσιακές αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών σας. Ενώ διαθέτουμε και τη γνώση να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση και τεχνική, αυτήν που ταιριάζει στο δέρμα σας, στο σχήμα του προσώπου σας και στα ρούχα που συνηθίζετε να φοράτε.

Κλείστε τώρα ραντεβού για βαφή μαλλιών!