ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Ombre, Bronde, Balayage

Ombre, bronde, balayage ή απλές ανταύγειες;

Οι τάσεις στις τεχνικές εργασίες που γίνονται για να αναδείξουν το χρώμα και τη λάμψη των μαλλιών, διαδέχονται η μια την άλλη και έχουν ως σκοπό να προτείνουν τρόπους που θα κάνουν το χρώμα πιο λαμπερό, ώστε κι αυτό με τη σειρά του να αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Ποια τεχνική να διαλέξετε

Οι κοινές ανταύγειες είναι μια τεχνική που άντεξε για πολλά χρόνια. Τώρα πια όμως, συνεχώς προτείνονται νέες παραλλαγές τους.

Με την τεχνική balayage, που είχε μεγάλη επιτυχία κατά τη δεκαετία του ’80 και επανέκαμψε δριμύτερη για να γίνει η αγαπημένη τάση των τελευταίων ετών, οι ανταύγειες, που δεν έχουν μεγάλη διαφορά στον τόνο από το φυσικό χρώμα, ξεκινούν διακριτικά από τη ρίζα και γίνονται πιο έντονες πλησιάζοντας στις άκρες. Έτσι έχουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα και τα μαλλιά μοιάζουν να έχουν ξανοίξει από τον ήλιο.

Στην τεχνική bronde, τα δύο χρώματα που συνθέτουν τη λέξη (brown και blonde) συνθέτουν και τους τόνους που επικρατούν στα μαλλιά.

Το ombre είναι η παρέμβαση που γίνεται στο κάτω μέρος των μαλλιών και τα κάνει να φαίνονται ξανοιγμένα με φυσικό τρόπο.

Τα τελευταία χρόνια, η διχρωμία στα μαλλιά, σε αντίθεση με το άγχος που υπήρχε κάποτε για την άβαφη ρίζα, είναι κάτι που επιδιώκεται. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη τεχνική, είναι σημαντικό να γίνεται φυσικά η αλλαγή του χρώματος, ώστε το ένα να μπαίνει μέσα στο άλλο. Και αυτό χρειάζεται εμπειρία και γνώση.

Η εμπειρία μας, αλλά και η συνεχής μας εκπαίδευση πάνω στις σύγχρονες τεχνικές που συνεχώς ανανεώνονται, αλλά μπορούν να εγγυηθούν το ιδανικό αποτέλεσμα.

Κλείστε ραντεβού για να τονίσετε το χρώμα των μαλλιών σας και να αναδείξετε τη λάμψη των χαρακτηριστικών σας.