Μανικιούρ & Πεντικιούρ

Νυχια

Νέος Χώρος στην Κηφισιά!

Η φροντίδα των νυχιών αποτελεί ένα πανάρχαιο κομμάτι στην αισθητική. Από την αρχαία Αίγυπτο, μέχρι τη νεότερη αραβική παράδοση, η χένα χρησιμοποιείται για να δώσει χρώμα στα νύχια των γυναικών. Χρώμα που βέβαια δεν έχει καμία σχέση με τα λαμπερά χρώματα και τις φωτεινές αποχρώσεις που χρησιμοποιούμε σήμερα.

Η τέχνη του μανικιουρ και του πεντικιουρ έχει παρουσιάσει σημαντική εξέλιξη τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζοντας συνεχώς νέα προϊόντα υψηλής ποιότητας, ενώ προτείνονται σχέδια και υλικά που αναδεικνύουν την εικόνα των νυχιών. Κι εμείς, θεωρώντας αναγκαίο να είμαστε πρωτοπόροι, προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με συνεργάτες που δημιουργούν τα δικά τους ξεχωριστά καλλιτεχνήματα πάνω στα δάχτυλά σας.

Νέος Χώρος στην Κηφισιά

Επισκεφτείτε το Konstantinos Hatzis Natural Haircare στην Κηφισιά και λάβετε επαγγελματική περιποίηση με υπηρεσίες Μανικιούρ και Πεντικιούρ στον νέο χώρο του κομμωτηρίου.

Απολαύστε τη φροντίδα των νυχιών σας και υιοθετήστε τις νέες τάσεις της σεζόν σε μανικιούρ ή πεντικιούρ για να δείχνετε περιποιημένη κάθε μέρα.

Αναδείξτε την καλύτερη πλευρά του εαυτού σας με ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς σε έναν άνετο χώρο υψηλής αισθητικής.

Σας αξίζει το καλύτερο και σας το προσφέρουμε!

Αισθητική μαζί με υγιεινή και υγεία


Δεν είναι μόνο αισθητικό το ενδιαφέρον που έχει κανείς για τα νύχια του.

Η φροντίδα τους είναι απαραίτητη, καθώς τα χέρια μας έρχονται συνεχώς σε επαφή με μικρόβια, ενώ οι μύκητες είναι πολύ εύκολο να αναπτυχθούν στα πόδια μας.

Ο καθαρισμός των νυχιών από πετσάκια και παρωνυχίδες, η αφαίρεση των κάλων και των σκληρύνσεων των ποδιών, η αντιμετώπιση του νυχιού που μπαίνει μέσα στο δέρμα, η πρόληψη ή ο έγκαιρος εντοπισμός της ονυχομυκητίασης, είναι ενέργειες με τις οποίες μπορούμε να διασφαλίσουμε την υγεία των νυχιών και την υγιεινή των άκρων. Έτσι λοιπόν, ένα άψογο, υγιές νύχι είναι έτοιμο να δεχτεί την αισθητική φροντίδα, το χρώμα ή το σχέδιο που θα το αναδείξει.

Ασφάλεια και προστασία

Σ’ εμάς είστε σίγουρη ότι τα άκρα σας βρίσκονται σε ασφαλή χέρια.

Οι καλύτεροι επαγγελματίες, τα πιο σύγχρονα εργαλεία και τα πιο αξιόπιστα προϊόντα εγγυώνται το άψογο αποτέλεσμα.

Συγχρόνως, η σιγουριά πως τα εργαλεία έχουν αποστειρωθεί με προσοχή και σχολαστικότητα και η λήψη όλων των μέτρων για τον αποκλεισμό ανάπτυξης μικροβίων, μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια που χρειάζεστε.

Κλείστε ραντεβού για μανικιούρ και πεντικιούρ, γιατί και στην περιποίηση των άκρων είμαστε εμείς οι ειδικοί.

Κλείστε τώρα ραντεβού για όμορφα νύχια!