Για το νυφικό σας χτένισμα δεν υπάρχουν συμβιβασμοί

Νυφικo Χτενισμα

Έχετε δεχτεί την πρόταση, έχετε κλείσει την ημερομηνία και ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για τη μέρα που θα αλλάξει τη ζωή σας.

Όλα πρέπει να είναι τέλεια και, ασφαλώς, προτεραιότητα έχει η εμφάνισή σας.

Η νύφη είναι το πρόσωπο της ημέρας, που θα τραβήξει τα βλέμματα και θα αποσπάσει τα σχόλια.

Γεγονός που δεν επιτρέπει τίποτα πάνω της να αφεθεί στην τύχη του.

Εσείς, στο γάμο σας, σε ποια χέρια σκοπεύετε να αφήσετε την τύχη της εικόνας σας;

Τίποτα δεν είναι τυχαίο

Ένα από τα νυφικα χτενισματα που θα επιλέξετε, θα καθορίσει την εικόνα σας στα μάτια των καλεσμένων σας, ενώ θα σας ακολουθεί για μια ζωή μέσα από τις φωτογραφίες του γάμου σας.

Γι’ αυτό και πρέπει να προκύψει μετά από μια διαδικασία κατά την οποία θα υπολογιστούν όλες οι υπάρχουσες παράμετροι.

Και η πρώτη είναι η προσωπικότητά σας και το προσωπικό σας στυλ.Σ’ αυτό θα προσαρμοστεί το ύφος του γάμου σας, το νυφικό σας, το είδος των αξεσουάρ που σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε για τα μαλλιά σας.

Γνωρίζοντας αυτά, είμαστε σε θέση να σας δώσουμε τις πιο αξιόπιστες συμβουλές και να δοκιμάσουμε τα χτενίσματα που σας ταιριάζουν, ώστε να καταλήξουμε στο ιδανικό, σ’ αυτό που, εγγυημένα, θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Νυφικα χτενισματα: Καταλήγοντας στο ιδανικό 

Το μήκος των μαλλιών σας, το χρώμα τους, η ποιότητά τους, παρά το ότι αποτελούν γνωρίσματα που μπορούν να προσαρμοστούν στις επιθυμίες σας, είναι, μαζί με άλλους παράγοντες, αυτά που θα μας κατευθύνουν στην επιλογή του χτενίσματος.

Έτσι λοιπόν, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας:

Το φόρεμα. Σε μία δυναμική γυναίκα, δεν θα ταίριαζε ένα ρομαντικό φόρεμα, επομένως ούτε ανάλαφρες μπούκλες που πέφτουν ανέμελα στο μέτωπο.

Αντίστοιχα κι ένα ρομαντικό κορίτσι δε θα προτιμήσει ένα εκκεντρικό νυφικό που θα το συνδυάσει με έναν εντυπωσιακό κότσο.

Το ύψος σας. Αν είστε ψηλή, δε χρειάζεται να πάρετε κι άλλο ύψος με τα μαλλιά τραβηγμένα ψηλά, ενώ από την άλλη, οι πιο μικροκαμωμένες, αφήνοντας τα μαλλιά τους κάτω, χάνουν ύψος.

Το χρώμα, το μήκος και την ποιότητα των μαλλιών σας.

Στα ξανθά μαλλιά είναι πιο ευδιάκριτες οι μπούκλες, ενώ στα σκούρα είναι προτιμότεροι οι κυματισμοί και οι καλοχτενισμένοι κότσοι.

Μπορούμε πάντα να επιτύχουμε την απόλυτη εναρμόνιση του χρώματος με το χτένισμα, να ενισχύσουμε τον όγκο και το μήκος με τρέσες, να δυναμώσουμε την τρίχα και να της δώσουμε λάμψη με τις ανάλογες θεραπείες και, κυρίως, να δώσουμε στο μαλλί τη φόρμα που χρειάζεται με το σωστό κούρεμα.

Την εποχή. Το καλοκαίρι ασφαλώς θα προτιμήσουμε κάτι ανάλαφρο, ενώ το χειμώνα θα φροντίσουμε ώστε το μαλλί να μείνει ανεπηρέαστο από ανέμους και υγρασία.

Σιγουριά για το αποτέλεσμα

Τα νυφικα χτενισματα αναλαμβάνουν οι έμπειροι στυλίστες μας, που συνδυάζουν το ταλέντο με την τεχνογνωσία, ιδιότητες απαραίτητες για μια άψογη εικόνα.

Η συνεχής ενημέρωση κι η αδιάκοπη εκπαίδευσή τους πάνω σε όλες τις νέες τάσεις, τους δίνει την εξειδίκευση που θα διασφαλίσει την ιδανική εμφάνιση.

Η μέρα του γάμου σας δεν επιδέχεται τίποτα λιγότερο από ένα χτένισμα που θα ξεχωρίσει και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

Κλείστε τώρα ραντεβού για να δοκιμάσετε νυφικα χτενισματα και να βεβαιωθείτε πως σ’ αυτή τη μοναδική στιγμή της ζωής σας, θα έχετε την εμφάνιση που σας αξίζει.

Κλείστε τώρα ραντεβού για το νυφικό σας χτένισμα!