Θα ντυθείτε... νυφούλα;

4 πράγματα που πρέπει να προσέξετε στο νυφικό χτένισμα

Σε τι χρειάζεται να δώσετε προσοχή ώστε να επιλέξετε το ιδανικό νυφικό χτένισμα που θα σας «αποθεώσει»!

Η πολυπόθητη στιγμή που θα ντυθείτε… νυφούλα πλησιάζει και είναι λογικό να είστε γεμάτη άγχος, εξαιτίας των απαραίτητων προετοιμασιών που χρειάζεται να κάνετε για να εξασφαλίσετε σε εσάς και bridal-2016-1τους καλεσμένους σας υπέροχες στιγμές χαράς και κεφιού. 

Έχοντας διεκπεραιώσει λοιπόν, αρχικά, τη δύσκολη διαδικασία επιλογής του νυφικού που θα φορέσετε στην τελετή του γάμου σας, σειρά έχει να αποφασίσετε το νυφικο χτενισμα που θα αναδείξει τη γαμήλια εμφάνισή σας.

Δείτε στη συνέχεια, μερικά tips που θα σας βοηθήσουν τόσο να αποφύγετε συνηθισμένα λάθη κατά την επιλογή του νυφικού χτενίσματος, όσο και να διαλέξετε εκείνο που ταιριάζει στο στιλ και την προσωπικότητά σας.

1. Να είστε ο εαυτός σας

Ακούγεται απλό αλλά, στην πράξη, είναι αρκετά δύσκολο.

Κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών του γάμου, οι συγγενείς και οι φίλοι που εμπλέκονται σε αυτές δεν μπορούν παρά να εκφράσουν τη γνώμη τους, επηρεάζοντας άθελά τους την ήδη πολύ αγχωμένη νύφη.

Μην πέσετε σε αυτή την «παγίδα» και επιλέξετε το νυφικό σας χτένισμα υπό πίεση ή με βάση το γούστο τρίτων.

Καθαρίστε το νου σας από τους περισπασμούς και οραματιστείτε πώς ακριβώς θα θέλατε να φαίνεστε, ώστε να αισθάνεστε όμορφα με τον εαυτό σας.

2. «Σχεδιάστε» το χτένισμα που επιθυμείτε

Προτού πάτε στο κομμωτήριο, καλό θα ήταν να έχετε πραγματοποιήσει «έρευνα» σε sites και σελίδες bridal-2016-2κοινωνικής δικτύωσης ώστε να εντοπίσετε φωτογραφίες νυφικών χτενισμάτων που σας ελκύουν.

Συνθέστε τις λεπτομέρειες που θέλετε να το πλαισιώνουν -μπορεί να σκεφτείτε να φορέσετε κάποιο ιδιαίτερο αξεσουάρ- προκειμένου να είστε σε θέση να περιγράψετε στον επαγγελματία που θα σας αναλάβει ακριβώς το χτένισμα που επιθυμείτε.  

3. Επιδιώξτε να κάνετε δοκιμές

Είναι σημαντικό το χτένισμα που θα επιλέξετε για την ημέρα του γάμου σας να έχει περάσει με επιτυχία από τα «crash tests» σας.

Κοιτάξτε με ειλικρίνεια τον εαυτό σας στον καθρέφτη και σκεφτείτε αν ταιριάζει ιδανικά στο πρόσωπο και το στιλ σας.

Πάρτε ύστερα, τον χρόνο σας να το δοκιμάσετε κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας ώστε να βεβαιωθείτε ότι:

  • δεν σας ενοχλεί σε κάποιο σημείο,
  • δεν εμποδίζει τις κινήσεις σας,
  • σας κολακεύει στις φωτογραφίες,
  • παραμένει στη θέση του μετά από αρκετές ώρες.

Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό, ζητήστε από τον κομμωτή σας να εφαρμόσει μερικές παραλλαγές, ώστε να έχετε τον χρόνο να δοκιμάσετε το χτένισμα εκ νέου.

Μην κάνετε bridal-2016-3εκπτώσεις στις επιθυμίες σας, γιατί πολύ απλά… είστε η νύφη!

4. Παραμείνετε συνεπής ως τη μεγάλη στιγμή

Αποφύγετε να κάνετε δραστικές αλλαγές στα μαλλιά σας λίγες ημέρες πριν από τον γάμο.

Δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να αλλάξετε το κουρεμα των μαλλιών σας ή το χρώμα, καθώς μπορεί να «σαμποτάρετε» μόνη σας το τελικό αποτέλεσμα του νυφικού σας χτενίσματος.

Είναι προτιμότερο να φροντίσετε την υγεία και την εμφάνιση των μαλλιών σας, ζητώντας από τον κομμωτή σας να συμβουλεύσει σχετικά με την περιποιηση και την ενυδάτωσή τους.

 

Κλείστε ραντεβού για το δικό σας μοναδικό στυλ