5 Συμβουλές

Νυφικα Χτενισματα

Ο γάμος για κάθε ζευγάρι είναι κάτι μοναδικό και ξεχωριστό που έρχεται να συμπληρώσει την ευτυχία και το δέσιμο του κάθε ζευγαριού.

Το νυφικο χτενισμα επίσης πρέπει να είναι μοναδικό και εντυπωσιακό ώστε να κάνουν την νύφη πιο λαμπερή και μοναδική σε μια τόσο ιδιαίτερη και ξεχωριστή μέρα και νύχτα.

21. Το χτένισμα του γάμου πρέπει πάντα να τονίζει την φυσική ομορφιά της νύφης χωρίς υπερβολές, θυμηθείτε ότι ο μινιμαλισμός και η απλότητα σας κάνει πάντα να ξεχωρίζεται υπογραμμίζοντας την τρυφερότητα σας.

2. Γυναίκες με μακρια μαλλια έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε πολλές επιλογές για το νυφικό τους χτένισμα, με αποκορύφωμα το πλέον κλασικό κότσο.

3. Γυναίκες με κοντα μαλλια έχετε επίσης την δυνατότητα να απογειώσετε το νυφικό σας χτένισμα με περίτεχνα κολιέ, στράς η ακόμα καλύτερα φρέσκα λουλούδια.

4. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις καλό θα ήταν να μην ξεχνάτε να ακολουθείτε τις λεπτομέρειες που υπάρχουν στο φόρεμα σας, την ανθοδέσμη ακόμα και το χρώμα του νυφικού, ώστε να υπάρχει μια συνοχή μεταξύ του χτενίσματος αλλά και της γενικότερης διακόσμησης του γάμου.

5. Αν θελήσετε ένα πιο περίπλοκο χτένισμα για τον γάμο σας τότε θα πρέπει να κλείσετε ραντεβού ένα με δύο μήνες νωρίτερα με έναν έμπειρο κομμωτή, και αυτό για να καταλήξετε στο πιο ταιριαστό για εσάς νυφικό χτένισμα.


Το νυφικό σας χτένισμα πρέπει να ταιριάζει με την προσωπικότητα σας αλλά κυρίως να σας κάνει να νιώθετε όμορφα και άνετα σε μια μέρα που θα θυμάστε για πάντα με νοσταλγία και χαρά.

Καλό είναι να ακολουθούμε την μόδα μόνο όταν μας αντιπροσωπεύει και όχι να την ακολουθούμε τυφλά χωρίς να την φιλτράρουμε πρώτα.

Διαλέξτε ότι είναι καλύτερο για εσάς με την βοήθεια των ειδικών αλλά και το προσωπικό σας στύλ.

Κλείστε ραντεβού για το δικό σας νυφικο χτενισμα