5 Συμβουλές

Νυφικα Χτενισματα

Ο γάμος για κάθε ζευγάρι είναι κάτι μοναδικό και ξεχωριστό που έρχεται να συμπληρώσει την ευτυχία και το δέσιμο του κάθε ζευγαριού.

Τα χτενισματα για γαμο πρέπει να είναι μοναδικά και εντυπωσιακά ώστε να κάνουν την κάθε νύφη πιο λαμπερή και μοναδική σε μια τόσο ιδιαίτερη και ξεχωριστή μέρα και νύχτα.

21. Τα χτενισματα για γαμο πρέπει πάντα να τονίζουν την φυσική ομορφιά της κάθε νύφης χωρίς υπερβολές.

Θυμηθείτε ότι ο μινιμαλισμός και η απλότητα σας κάνει πάντα να ξεχωρίζετε υπογραμμίζοντας την τρυφερότητα σας.

2. Γυναίκες με μακρια μαλλια έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε ποικίλα χτενισματα για γαμο, με αποκορύφωμα το πλέον κλασικό κότσο.

3. Γυναίκες με κοντα μαλλια έχετε επίσης την δυνατότητα να απογειώσετε όποιο στιλ και αν επιλέξετε από τα χτενισματα για γαμο με περίτεχνα κολιέ, στρας ή ακόμα καλύτερα φρέσκα λουλούδια.

4. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις καλό θα ήταν να μην ξεχνάτε να ακολουθείτε τις λεπτομέρειες που υπάρχουν στο φόρεμα σας, την ανθοδέσμη ακόμα και το χρώμα του νυφικού, ώστε να υπάρχει μια συνοχή μεταξύ του χτενίσματος αλλά και της γενικότερης διακόσμησης του γάμου.

5. Αν θελήσετε ένα πιο περίπλοκο look από τα χτενισματα για γαμο θα πρέπει να κλείσετε ραντεβού έναν με δύο μήνες νωρίτερα με έναν έμπειρο κομμωτή  για να καταλήξετε στο πιο ταιριαστό για εσάς.


Εκείνο που θα επιλέξετε για εσάς από τα χτενισματα για γαμο πρέπει να ταιριάζει με την προσωπικότητα σας αλλά κυρίως να σας κάνει να νιώθετε όμορφα και άνετα σε μια μέρα που θα θυμάστε για πάντα με νοσταλγία και χαρά.

Καλό είναι να ακολουθούμε την μόδα μόνο όταν μας αντιπροσωπεύει και όχι να την ακολουθούμε τυφλά χωρίς να την φιλτράρουμε πρώτα.

Διαλέξτε ότι είναι καλύτερο για εσάς με την βοήθεια των ειδικών αλλά και το προσωπικό σας στύλ.

Κλείστε ραντεβού για το δικό σας νυφικο χτενισμα