ΓΙΑ ΣΑΓΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Μαυρα Μαλλια

Τα μαυρα μαλλια μπορείτε να τα αποκτήσετε εύκολα, αλλά δε θα το αποχωριστείτε με τον ίδιο απλό τρόπο.

Αν αποφασίσετε να βάψτε τα μαλλιά σας μαύρα, να είστε σίγουρη πως δεν το κάνετε για δοκιμή.

Το μαύρο χρώμα, όχι πως δεν έχει επιστροφή, αλλά, αν θελήσετε να το ξανοίξετε, απαιτούνται διαδικασίες που μπορεί να ταλαιπωρήσουν τα μαλλιά σας.

Να είστε σίγουρη και αποφασισμένη να κρατήσετε το χρώμα για καιρό. Άλλωστε, η νέα, βαμπ εικόνα σας θα είναι τόσο εντυπωσιακή που δε θα θέλετε να την εγκαταλείψετε και θα την συνδυάζετε με μοναδικά χτενισματα.

Μαυρα Μαλλια – Σε ποιες πηγαίνουν

Τα μαυρα μαλλια ταιριάζουν σε σταρένιες και σκουρόχρωμες επιδερμίδες, επειδή είναι το φυσικό τους χρώμα.

Κάνουν όμως και υπέροχη αντίθεση με τις λευκές επιδερμίδες με ανοιχτόχρωμα μάτια. Όμως στις χλομές επιδερμίδες, το μακιγιάζ είναι απαραίτητο, αφού τονίζει ακόμη περισσότερο τη χλομάδα τους.

Προσοχή χρειάζεται και στις μεγαλύτερες ηλικίες γιατί το μαύρο τονίζει τις ατέλειες, σκληραίνει τα χαρακτηριστικά και κάνει το πρόσωπο να δείχνει κουρασμένο.
Αντιθέτως σε ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο ή αν το πρόσωπο είναι περιποιημένο, τονίζει ό,τι όμορφο υπάρχει πάνω του, σαν τη μαύρη κορνίζα που αναδεικνύει το έργο τέχνης.

Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι αποχρώσεις. Από το μαύρο μπλε μέχρι το χρώμα του έβενου, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα που σας ταιριάζει καλύτερα.

Εμείς θα είμαστε κοντά σας για να γίνει η σωστή επιλογή που θα ταιριάζει με τα δικά σας χαρακτηριστικά.

Ελάτε για να αποκτήσετε τα μαυρα μαλλια που θα σας εκτινάξουν στα ύψη τη γοητεία σας.