Βρείτε το μανικιουρ που σας σας ταιριάζει

Μανικιουρ

Νέος Χώρος για Μανικιούρ στην Κηφισιά!

Τα γυναικεία χέρια είναι σύμβολο ομορφιάς το οποίο δε θα πρέπει να περνάει σε δεύτερη μοίρα, καθώς είναι αναπόφευκτο να παραμείνουν κρυμμένα. Το ίδιο και οι ατέλειές τους, που συνήθως εντοπίζονται στα νυχια.

Στα νυχια μας αντικατοπρίζεται η καλή μας υγεία αλλά και η φροντίδα που δίνουμε στον εαυτό μας.

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες γυναίκες ενδιαφέρονται για την περιποίηση των νυχιών τους.

Η τέχνη του μανικουρ βρίσκεται σε ραγδαία εξέλιξη, ενώ, χρώματα, σχέδια και υλικά που χρησιμοποιούνται για να διακοσμήσουν τα νυχια, ανανεώνονται ανά σεζόν. Έτσι μένει να δοκιμάζετε ό,τι καινούργιο σας προσελκύει ή να ανακαλύψετε το στυλ σας που θα το διατηρήσετε σταθερά.

Σε κάθε περίπτωση, και η περιποίηση των νυχιών είναι για εμάς φροντίδα και καλλιτεχνική δημιουργία.

Μανικιουρ: Τι να διαλέξετε

Υπάρχουν πολλές επιλογές για το ιδανικό μανικιουρ. Το ποια θα είναι η δική σας εξαρτάται από το στυλ σας, τον τρόπο ζωής σας, το ντύσιμό σας, τις δραστηριότητές σας. Εμείς, όπως πάντα, μπορούμε να συζητήσουμε μαζί σας για όλα αυτά τα θέματα και, γνωρίζοντας το χαρακτήρα και τις συνήθειές σας, θα σας προτείνουμε αυτό που σας ταιριάζει.

Σε μία γυναίκα χαμηλών τόνων, που ντύνεται με ουδέτερα και διακριτικά χρώματα, που το επάγγελμά της δεν επιτρέπει υπερβολές, προτείνουμε το γαλλικό μανικούρ, που είναι διακριτικό, στυλάτο και δείχνει το νύχι περιποιημένο.

Σε μία φανταχτερή, πληθωρική και τολμηρή γυναίκα, θα προτείνουμε μοντέρνες και έντονες αποχρώσεις ή σχέδια, ενώ σε έναν πιο ροκ χαρακτήρα, ταιριάζει το μαύρο και τα σκούρα χρώματα στο μανικιουρ.

Σ’ αυτό βέβαια συμβάλλει πάντα και η διάθεσή της γυναίκας, ή η πρόθεσή της να κάνει μία εμφάνιση με την οποία θέλει να ταιριάζει το μανικιουρ της.

Απλό ή Μόνιμο Μανικιουρ;

Ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες με τα νυχια τους, είναι η αντοχή και η διάρκεια που έχει το βερνίκι πάνω τους. Όλες, έχοντας προγραμματίσει να κάνουν μανικιουρ μια φορά την εβδομάδα, έχουν ζήσει την απογοήτευση που αφήνει το ξεφλούδισμα που έρχεται λίγες μέρες μετά το βάψιμο.

Συχνά το γαλλικό μανικιουρ ή ένα nude χρώμα, επιλέγεται και για αυτόν το λόγο, αφού δε γίνεται εύκολα αισθητό το ξέφτισμα όταν καταλαμβάνει μικρή επιφάνεια.

Η άλλη λύση είναι βερνίκια ή gel που αντέχουν στο χρόνο. Έτσι το ημιμόνιμο (ή μόνιμο, κατά άλλους) μανικουρ είναι η νέα τάση που έλυσε τα χέρια των πολυάσχολων γυναικών, διατηρώντας συγχρόνως την άψογη εικόνα τους.

Το βερνίκι Shellac είναι η πιο ισχυρή τάση, αφού όποια το περνάει στα νύχια της, ξενοιάζει για 2 εβδομάδες.

Είναι ένα βερνίκι που εφαρμόζεται ή αφαιρείται με ειδική διαδικασία και μόνο από ειδικούς, γιατί είναι σημαντικό να γίνεται σωστά, ώστε να μην προκαλέσει προβλήματα στα νύχια. Αν γίνει η διαδικασία όπως πρέπει, μπορούμε να εγγυηθούμε πως το βερνίκι θα παραμείνει στη θέση του και το νύχι θα βρίσκεται σε άψογη κατάσταση και μετά την αφαίρεσή του.

Ελάτε να δοκιμάσετε τις δυνατότητες που σας δίνουμε για το μανικούρ που σας ταιριάζει.

Κλείστε τώρα ραντεβού για μανικιούρ!