Βρίσκουμε το ιδανικό look για εσάς

ΜΑΛΛΙΑ & MAKE OVER

Μπορείτε να πείτε με σιγουριά ότι το κούρεμά σας ταιριάζει με το σχήμα του προσώπου σας; Έχετε τη βεβαιότητα πως το χρώμα που έχετε στα μαλλια σας ταιριάζει με το χρώμα της επιδερμίδας σας; Το χτένισμά σας αναδεικνύει σωστά την προσωπικότητά σας;

Τα μαλλια μας είναι ένα στοιχείο που καθορίζει την εμφάνισή μας στο σύνολό της. Έτσι, αυτού του είδους οι αμφιβολίες είναι συχνές και συνήθως μαζί με τη διάθεσή μας, ανανεώνονται ή μεταβάλλονται.

Υπάρχουν πολλά στυλ που ταιριάζουν στο χαρακτήρα μας, στον τρόπο ζωής μας, στο σωματότυπο ή στο πρόσωπό μας.

Υπάρχουν κι άλλα τόσα που δεν μας ταιριάζουν. Όμως αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί ο καθένας να διακρίνει. Όχι επειδή του λείπει κάποια ικανότητα, αλλά επειδή χρειάζεται εμπειρία και, πάνω απ’ όλα, γνώση.

Make Over από έναν Visagist

Η συμβουλή ενός visagist, δηλαδή κάποιου εξειδικευμένου στην προσωπολογία, είναι απαραίτητη για να αποφασίσουμε το σχήμα που θα δώσουμε στα μαλλιά μας.

Η προσωπολογία είναι η επιστήμη που μας βοηθάει να μετρήσουμε και να αναλύσουμε το σχήμα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου, να εξετάσουμε τη συμμετρία και την αρμονία των γραμμών του.

Αναγνωρίζοντας τα δυνατά σημεία σε ένα πρόσωπο, φροντίζουμε να τα τονίσουμε και να τα αναδείξουμε, ενώ ανακαλύπτουμε τρόπους για να καμουφλάρουμε τα αδύναμα σημεία.

Ο Visagist, δεν κάνει ένα απλό κούρεμα, αλλά μελετά τους απαραίτητους παράγοντες για να δημιουργήσει την ιδανική εικόνα.

Ο Visagist προσπαθεί να διαμορφώσει τις γραμμές που θα δώσει στα μαλλιά, με τέτοιο τρόπο, που το πρόσωπο να φαίνεται πως έχει οβάλ σχήμα, το οποίο θεωρείται ιδανικό.

Παράλληλα λαμβάνει υπόψη του το στυλ, το ντύσιμο, τον τρόπο ζωής και βέβαια τις επιθυμίες του ατόμου που αναλαμβάνει να μεταμορφώσει.

Συγχρόνως ο Visagist είναι σε θέση να κάνει διάγνωση για την κατάσταση της τρίχας, για το είδος της αντιμετώπισης που χρειάζεται, τα προϊόντα που της ταιριάζουν.

Ο Visagist θα υποδείξει τον τρόπο με τον οποίο θα διατηρηθούν τα μαλλιά σε καλή κατάσταση, υποδείξει τρόπους για εύκολες λύσεις στην καθημερινή εμφάνιση.

Στα κομμωτήριά μας, η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας για να προσφέρει όλες τις συμβουλές που χρειάζεστε, δωρεάν.

Μπορείτε να απευθυνθείτε σ’ εμάς, κάθε φορά που δυσκολεύεστε να τολμήσετε μια αλλαγή που δε γνωρίζετε αν σας ταιριάζει. Άλλωστε, η συμμετοχή μας στο Extreme Makeover έδειξε πως είμαστε ειδικοί στις αλλαγές.

Φέρνουμε την αλλαγή, φέρνουμε το χαμόγελο

Μπορείτε να αναζητήσετε μαζί μας το χρώμα ή το χτένισμα που σας ταιριάζει. Να μας μιλήσετε για τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Eμείς, λαμβάνοντας αυτά υπόψη μας, αλλά και την κατάσταση των μαλλιών σας, να σας δώσουμε λύσεις που θα σας δώσουν ομορφιά, χαρά, σιγουριά κι αυτοπεποίθηση.

Τα μαλλια σας, η ομορφιά σας, χρέος μας

Η κατανόηση των αναγκών σας, σε συνδυασμό με τη γνώση, την εμπειρία και την καλλιτεχνική ματιά μας, είναι η βάση για τη βελτίωση της εικόνας σας.Η συμβουλευτική για θέματα ομορφιάς, θεωρούμε πως είναι μια υπηρεσία που είμαστε υποχρεωμένοι να την παρέχουμε δωρεάν. Αμοιβή μας θα είναι η δική σας ικανοποίηση και η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Και η σιγουριά πως φεύγοντας από εμάς, έχετε γνωρίσει καλύτερα αυτό που σας ταιριάζει κι έχετε ανακαλύψει τον πιο όμορφο εαυτό σας.

Κλείστε τώρα ραντεβού για Make Over!