Η απολυτη θηλυκοτητα

Μακρια Μαλλια

Τα μακρια μαλλια προσφέρουν κάτι παραπάνω στη θηλυκότητα και τη χάρη της γυναίκας.

Ποιος είπε πως τα μακρια μαλλια δε θέλουν κούρεμα; Και σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί το κούρεμα να μην αφαιρεί από το μήκος, είναι όμως απαραίτητο για να παραμένουν τα μαλλιά υγιή.

Τα μακρια μαλλια απειλούνται από την ψαλίδα, αφού η τρίχα φθείρεται στην άκρη της.

Η ψαλίδα μπορεί να προκληθεί από διάφορες αιτίες, όπως η χρήση ακατάλληλων προϊόντων, η υπερβολική χρήση θερμότητας, οι βαφές και άλλες τεχνικές εργασίες.

Ωστόσο μπορεί να προληφθεί αν χρησιμοποιούνται τα κατάλληλα προϊόντα στο λούσιμο και το styling, καθώς και προϊόντα επανόρθωσης.Το μακρύ μαλλί προσφέρει κάτι παραπάνω στη θηλυκότητα και τη χάρη της γυναίκας που το έχει, αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση, υγιές, καλοκουρεμένο, αλλά και καλοχτενισμένο.

Το μακρύ μαλλί δείχνει πιο έντονα ότι είναι απεριποίητο, αν δεν έχει ένα καλό χτένισμα.

Φροντίδα μεγάλου μήκους

Τα μακρια μαλλια, για να δείχνουν όμορφα, πρέπει να είναι φροντισμένα. Έτσι, πρέπει να ακολουθείτε πιστά τους κανόνες φροντίδας και περιποίησης.

1904035_680638265308779_352858633_n

Τα μακρια μαλλια, για να δείχνουν όμορφα, πρέπει να είναι φροντισμένα.

Σε κάθε λούσιμο, χρειάζεται προϊόντα περιποίησης και ενυδάτωσης.

Το συχνό απαλό βούρτσισμα στο τριχωτό της κεφαλής, βοηθάει στην κυκλοφορία του αίματος και δυναμώνει τα μαλλιά. Από την άλλη, το να τα δένετε συχνά με λάστιχο, δημιουργεί σπάσιμο στις τρίχες και τα αδυνατίζει.

Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να βλάψουν την τρίχα, γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγετε το πιστολάκι και την πρέσα αν δεν τα κρατάνε επαγγελματίες.

Τα κουρεματα πρέπει να γίνονται τακτικά ώστε να μην ανοίγουν οι άκρες, αλλά και να διατηρεί το μαλλί το σχήμα του, ενώ και το χρώμα του πρέπει να έχει ομοιομορφία, να είναι φωτεινό και να αναδεικνύει το χρώμα της επιδερμίδας και τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Τα μακρια μαλλια δε μας δίνουν πολλά περιθώρια για να παίξουμε με τις γραμμές, μας δίνουν όμως τη δυνατότητα να κάνουμε πολλά χτενίσματα. Έτσι γίνονται εφικτές οι μεταμορφώσεις που μπορούν να κάνουν το πρόσωπο να δείχνει κάθε φορά διαφορετικό.

Το ψαλίδι είναι φίλος σας

Με σχολαστική φροντίδα και ενυδάτωση, αλλά και με αποφυγή βλαβερών ενεργειών, τα μακριά σας μαλλιά θα διατηρηθούν σε καλή κατάσταση για αρκετό καιρό. Όμως, σε κάθε περίπτωση, όσο κι αν τα φροντίσετε, η φθορά είναι φυσιολογική.

Γι’ αυτό και το κούρεμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι η ιδανική λύση για να παραμένουν υγιή, αλλά και να συνεχίσουν να μακραίνουν χωρίς να τα εμποδίζει η ψαλίδα.

Ελάτε να ανανεώσετε το κούρεμα που θα κάνει τα μακρια μαλλια σας να είναι και να φαίνονται υγιή.

Κλείστε τώρα ραντεβού για τα μακριά σας μαλλιά!