Καθε μερα αψογη

Μακιγιάζ

Επιθυμείτε ένα εντυπωσιακό μακιγιαζ για να κάνετε μία ξεχωριστή εμφάνιση σε κάποια ιδιαίτερη στιγμή σας; Θέλετε να έχετε άψογη εμφάνιση σε κάποιο ραντεβού σας; Θέλετε να ανανεώνετε συχνά την εικόνα του προσώπου σας, αλλά να είστε σίγουρη για το αποτέλεσμα;

Εμπιστευτείτε την ομορφιά του προσώπου σας στα έμπειρα χέρια των makeup artist μας και απολαύστε την κάθε στιγμή.

Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει

Συνηθίζουμε να κάνουμε διαχωρισμούς στο μακιγιάζ. Το πρωινό μακιγιάζ πρέπει να είναι ελαφρύ και διακριτικό: Το δέρμα να δείχνει διάφανο, με απαλές σκιές στα μάτια και έμφαση στα ζυγωματικά.

Στο βραδινό μακιγιάζ μπορούμε να είμαστε πιο τολμηροί και να δημιουργήσουμε ένα πιο έντονο και εντυπωσιακό look. Το δέρμα πρέπει να δείχνει λείο, το πρόσωπο να έχει τις σωστές σκιάσεις, το αϊλάινερ να μπαίνει γενναιόδωρα, και να τονίζονται τα χείλη.

Το καλοκαίρι το μακιγιαζ πρέπει να είναι ελαφρύ και αδιάβροχο, ώστε να μην επηρεάζεται από τη ζέστη και να μη φεύγει αν πάτε για μπάνιο. Και βέβαια είναι και το νυφικό μακιγιαζ, που θα δοκιμαστεί ξανά και ξανά, γιατί δεν πρέπει να είναι κάτι λιγότερο από άψογο.

Πιστεύουμε ότι το μακιγιαζ σφραγίζει την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας, είναι κομμάτι από το στυλ της. Γι’ αυτό και οι κανόνες είναι για να αναιρούνται. Αν μια γυναίκα θέλει να βγει με έντονο μακιγιαζ το πρωί στην αγορά, γιατί αυτό ταιριάζει στο στυλ της, είναι ελεύθερη να το κάνει κι αν κάποια πρόκειται να κάνει μία σημαντική βραδινή εμφάνιση, αλλά θέλει διακριτικό μακιγιαζ, κανείς δεν μπορεί να της υποδείξει κάτι άλλο.

Το μόνο που μπορούμε να υποδείξουμε, είναι τα δικά μας, μικρά μυστικά που θα αναδείξουν τα ωραία χαρακτηριστικά του προσώπου, θα καλύψουν τις ατέλειές του και θα το κάνουν πιο όμορφο και λαμπερό.

Πιστεύουμε ότι το μακιγιάζ σφραγίζει την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας, είναι κομμάτι από το στυλ της.

Πιστεύουμε ότι το μακιγιαζ σφραγίζει την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας, είναι κομμάτι από το στυλ της.

Λάμψτε και ξεχωρίστε

Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να σας δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ένα περιποιημένο πρόσωπο. Γι’ αυτό εμπιστευτείτε τους ειδικούς.

Είτε πρόκειται για την καθημερινότητά σας, είτε για τις ιδιαίτερες στιγμές σας, το μακιγιαζ σας θα είναι καθοριστικό για την εμφάνισή σας. Γι’ αυτό και μια εξειδικευμένη ομάδα makeup artists βρίσκεται στη διάθεσή σας, έτοιμη να προσφέρει στο πρόσωπό σας την ανανέωση που χρειάζεται.

Κλείστε τώρα ραντεβού για μακιγιάζ!