Λευκανση δοντιων

Αναδείξτε το πιο φωτεινό σας χαμόγελο

Το χαμόγελο αποτελεί το Α και το Ω της εμφάνισής σας, καθώς όσο πιο καθαρό και λαμπερό είναι, τόσο περισσότερη αυτοπεποίθηση σάς γεμίζει για να απολαμβάνετε στο έπακρο κάθε στιγμή της ζωής σας.

Τα δόντια ωστόσο, είναι γνωστό πως «μαρτυρούν» την κατάσταση της υγείας και τον τρόπο ζωής του κάθε ατόμου, αλλά «προδίδουν» και την ηλικία, καθώς η φθορά του χρόνου τα κάνει να φαίνονται πιο κίτρινα, διάφανα και ταλαιπωρημένα.

Οι διατροφικές και κοινωνικές συνήθειές δε, όπως το κάπνισμα, η κατανάλωση τροφών και ροφημάτων με χρωστικές και η ελλιπής στοματική υγιεινή επηρεάζουν εξίσου το χρώμα των δοντιών, μετατρέποντας το φυσικό φωτεινό χρώμα της αδαμαντίνης σε κίτρινο, καφέ ή και γκρι.

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε λευκά και υγιή δόντια εύκολα, γρήγορα και οικονομικά;

Με τη μέθοδο της SmileBar για κοσμητική Λευκανση δοντιων!  

Τι είναι η κοσμητική Λευκανση δοντιων

Η κοσμητική λεύκανση απευθύνεται σε ενήλικους άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να ανακτήσουν τη φυσική λευκότητα των δοντιών τους -δεν αφορά σε rsz_smilebar-xatzisάτομα που έχουν τεχνητή οδοντοστοιχία ενώ συνιστάται να μην εφαρμόζεται σε εγκύους και μητέρες που θηλάζουν, για προληπτικούς λόγους.

Με τη μέθοδο της SmileBar έχετε τη δυνατότητα να λευκάνετε τα δόντια σας από 3 έως 12 τόνους με τη χρήση ενός ειδικού gel μέσω του οποίου επιτυγχάνεται η απομάκρυνση των χρωστικών ουσιών και των λεκέδων που έχουν εναποτεθεί στα δόντια με την πάροδο του χρόνου σε συνδυασμό με τη βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος και της κατανάλωσης τροφίμων και ροφημάτων με χρωστικές ουσίες.

Στον χώρο του κομμωτηρίου που εμπιστεύεστε για τον καλλωπισμό των μαλλιών σας, έχετε την ευκαιρία να χαρίσετε στα δόντια σας τη χαμένη τους λευκότητα εύκολα, απλά και οικονομικά.

Πολυάριθμες μελέτες επιβεβαιώνουν ότι η κοσμητική Λευκανση δοντιων είναι απόλυτα ασφαλής και δεν προκαλεί παρενέργειες. Το gel που χρησιμοποιείται δεν περιέχει χημικά συστατικά, δεν ανοίγει τους πόρους του σμάλτου και δεν φτάνει στην οδοντίνη, επομένως δεν προκαλεί καμία φθορά στο εσωτερικό των δοντιών.

Πώς γίνεται η κοσμητική Λευκανση δοντιων

Η κοσμητική Λευκανση δοντιων είναι απολύτως ανώδυνη και γρήγορη και περιλαμβάνει τα εξής 4 βήματα:

  1. Πραγματοποιείται ανάλυση της απόχρωσης των δοντιών σας από τον άρτια εκπαιδευμένο συνεργάτη της SmileBar και ύστερα, καθορίζεται μαζί με εσάς η απόχρωση που επιθυμείτε να αποκτήσει το χαμόγελό σας, έτσι ώστε να συστηθεί η σωστή διάρκεια της λεύκανσης.
  2. Υποβάλλεστε στη συνέχεια, σε επιφανειακό καθαρισμό των δοντιών σας με ειδικό βουρτσάκι, ενώ κάθεστε σε άνετο κάθισμα στον χώρο του κομμωτηρίου. Απλώνεται στα δόντια σας το λευκαντικό gel και προσαρμόζεται στο στόμα σας το ειδικό «μασελάκι». Σημειώνεται πως όλα τα προϊόντα είναι μίας χρήσης.
  3. Φοράτε ένα ζευγάρι προστατευτικά γυαλιά και ο συνεργάτης ενεργοποιεί τον λαμπτήρα LED για όσο χρόνο απαιτεί η υπηρεσία της λεύκανσης που έχετε από κοινού επιλέξει.
  4. Επιβεβαιώνετε το αποτέλεσμα της λεύκανσης και πλέον, μπορείτε να απολαύσετε το νέο σας αστραφτερό χαμόγελο!

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα της Λευκανσης δοντιων

Το αποτέλεσμα της κοσμητικής λεύκανσης διαρκεί από 4 έως 6 μήνες αλλά είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον τρόπο ζωής σας, την επιμέλειά σας στην υγιεινή του στόματος, τη διατροφή και τις συνήθειες, όπως το κάπνισμα.

Την ίδια στιγμή, ακριβώς επειδή το gel που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της λεύκανσης είναι ήπιο και ακίνδυνο, μπορείτε να επαναλάβετε ή να ανανεώσετε τη λεύκανση των δοντιών σας όποτε εσείς το επιθυμείτε.

Εφόσον επιδιώκετε να έχετε κατάλευκο χαμόγελο συνεχώς, συστήνεται να επαναλαμβάνετε τη διαδικασία λεύκανσης κάθε τρεις μήνες και να κάνετε χρήση ειδικών προϊόντων κατά τη φροντίδα του στο σπίτι, τα οποία βοηθούν στο να διατηρήσετε τα δόντια σας υγιή και αστραφτερά για περισσότερο χρόνο.

Μην χάνετε άλλο χρόνο και πείτε «ναι» στα όμορφα και λαμπερά δόντια.

Συνδυάστε την περιποίηση των μαλλιών σας με ένα αστραφτερό χαμόγελο, στα κομμωτήρια Natural Haircare του Visagist Κωνσταντίνου Χατζή.

Κλείστε ραντεβού για το δικό σας μοναδικό στυλ