Δεν κοβουμε. Διαμορφωνουμε.

Κουρεματα

Στα κουρεματα το ψαλίδι στα χέρια ενός visagist είναι ένα εργαλείο για να μεταμορφώσει το πρόσωπο που έχει μπροστά του.

Ίσως πρώτα πρέπει να καταρρίψουμε την άποψη που ταυτίζει τα κουρεματα με το κόψιμο και τη μείωση του μήκους των μαλλιών. Και μάλλον πρέπει να αποδείξουμε πως στα κουρεματα το ψαλίδι στα χέρια ενός visagist είναι ένα εργαλείο για να μεταμορφώσει το πρόσωπο που έχει μπροστά του, δίνοντας το ιδανικό σχήμα στα μαλλιά του, αλλά, κυρίως, αναδεικνύοντας την προσωπικότητά του.

Κουρεματα: Προσωπικότητα σε φόρμα

Η τέχνη της προσωπολογίας στα κουρεματα έχει να κάνει με τη γεωμετρία και τους κανόνες της που καθορίζουν και το ιδανικό σχήμα που ταιριάζει σε κάθε κεφάλι.

Έτσι, ένας εξειδικευμένος κομμωτής, θα πρέπει να μετρήσει με το σωστό τρόπο για να μορφοποιήσει τις φόρμες που θα αναδείξουν το πρόσωπο, αλλά και το σώμα του πελάτη πριν προτείνει τα ιδανικά κουρεματα.

Θα δώσει όγκο στο σημείο που πρέπει και θα αφαιρέσει από άλλο, θα αξιοποιήσει τεχνικές που έχουν σκοπό να καλύψουν ατέλειες και άλλες με τις οποίες επιτυγχάνεται η ανάδειξη και ο τονισμός των ωραίων χαρακτηριστικών.

Συγχρόνως θα πρέπει να αναγνωρίσει όλα τα στοιχεία της προσωπικότητας κάποιου και να προσαρμόσει τα κουρεματα σ’ αυτήν, αναδεικνύοντάς την.

Επιπλέον, θα δώσει συμβουλές για τη φροντίδα του μαλλιού, τη διατήρηση της φόρμας του για περισσότερο καιρό και τις δυνατότητες που δίνει για διαφορετικά χτενισματα και ξεχωριστές εμφανίσεις.

Φεύγοντας από εμάς, με το νέο σας κούρεμα, έχετε τη σιγουριά ότι είναι αυτό που ταιριάζει στην εμφάνιση και στην προσωπικότητά σας.

Make over

Η μεταμόρφωση πολλές φορές είναι ανάγκη. Οι άνθρωποι αναζητούμε τις αλλαγές που θα μας ανανεώσουν και θα μας κάνουν να νιώσουμε καλύτερα. Συχνά η αλλαγή στην εικόνα μας μπορεί να μας αλλάξει τη διάθεση, ενίοτε και τη ζωή.

Συνήθως, η πιο εύκολη αλλαγή είναι αυτή που γίνεται στα μαλλιά. Είναι όμως πάντα επιτυχημένη; Εμείς, και η πολύχρονη εμπειρία μας, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσετε την εικόνα που σας ταιριάζει.

Οι μεταμορφώσεις είναι μία από τις αγαπημένες μας υπηρεσίες κι αυτό ήταν εμφανές στη συμμετοχή μας στην εκπομπή Extreme Makeover.

Επιλέξτε το σωστό κούρεμα

Χωρίς αυτό να είναι απόλυτο, αφού κάθε κανόνας έχει τις εξαιρέσεις του, το κούρεμα είναι καλό να προσαρμόζεται στο σχήμα του προσώπου.

Έτσι, σ’ ένα στρογγυλό πρόσωπο, αν δημιουργηθούν έντονα κοψίματα-μύτες που σταματούν στα μάγουλα, σχηματίζουν γωνίες στο πρόσωπο, ενώ δείχνει πιο μακρύ αν υπάρχει όγκος στο πάνω μέρος του κεφαλιού.

Αντιθέτως, στο μακρύ πρόσωπο, οι μύτες πρέπει να αποφεύγονται.

Τα ασύμμετρα χτενισματα με τα απαλά τελειώματα είναι ιδανικά για να μαλακώνουν τις γωνίες στα τετράγωνα πρόσωπα, ενώ στα πρόσωπα με τριγωνικό σχήμα, τα κουρεματα που θα αφαιρούν όγκο από την κορυφή, θα φέρνουν ισορροπία στο σχήμα.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που επιδιώκεται, είναι να δείχνει όσο γίνεται το πρόσωπο σε σχήμα οβάλ. Αν έχετε αυτό το σχήμα προσώπου, το κούρεμα έχει σκοπό απλώς να τονίσει τα χαρακτηριστικά και την προσωπικότητά σας.

Κλείστε τώρα ραντεβού για κούρεμα!