Τολμήστε το!

Κοντα Μαλλια

konto-smallΛένε ότι τα κοντα μαλλια δεν είναι για όλα τα πρόσωπα. Λένε πως τα κοντα μαλλια ταιριάζουν περισσότερο στα πρόσωπα με γωνίες, πως πρέπει ο λαιμός να έχει συγκεκριμένο σχήμα, ή να μην είναι μεγάλο το πηγούνι, ή πως πρέπει συνέχεια να το ανανεώνεις για να μη χάσει το σχήμα του.

Λένε πολλά για τους κανόνες που κάποιοι κάποτε είχαν ορίσει για τα κοντα μαλλια, οι οποίοι αποτρέπουν και τις πιο τολμηρές γυναίκες να δοκιμάσουν μια τέτοια αλλαγή.

Δε λένε όμως για τις απεριόριστες δυνατότητες του κοντού κουρέματος, για τις τόσες διαφορετικές γραμμές που μπορεί η καθεμιά να προσαρμοστεί σε διαφορετικό πρόσωπο. Όσο για το κάθε πότε πρέπει να ανανεωθεί, είναι και πάλι θέμα όγκου.

Μπορεί ένα κοντό μαλλί, καθώς μακραίνει, να εξακολουθεί να δείχνει άψογο, επομένως το κούρεμα προσαρμόζεται στις επιθυμίες και τις προσδοκίες σας.

Ξαφνιάστε και εντυπωσιάστε με Κοντα Μαλλια

12079641_990796604292942_7959030992802646165_n

Ξαφνιάστε και εντυπωσιάστε με Κοντα Μαλλια!

Τα κοντα μαλλια είναι πάντα στη μόδα και, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, κάποια διάσημη μας ξαφνιάζει με μια εντυπωσιακή αλλαγή εξαιτίας ενός τέτοιου κουρέματος.

Παρ’ όλα αυτά, πολλές διστάζουν να κάνουν μια τέτοια αλλαγή, πιστεύοντας πως τα κοντα μαλλια δεν ταιριάζουν στο πρόσωπό τους και τα χαρακτηριστικά τους. Κι όμως, το κάθε πρόσωπο μπορεί να αναδειχθεί με ένα κοντό κούρεμα, αρκεί να δοθεί ο όγκος στο σωστό σημείο.

Πέρα απ’ αυτό, μεταφέροντας τον όγκο από το ένα σημείο στο άλλο, το πρόσωπο μεταμορφώνεται. Έτσι τα κοντα μαλλια είναι ιδανικά για όσες βαριούνται εύκολα τη σταθερή εικόνα και αναζητούν την ανανέωση που τους δίνουν οι αλλαγές στην εμφάνισή τους.

Κοντα Μαλλια: Προσαρμόζονται στα κέφια σας

Τα κοντά κουρέματα είναι και πρακτικά και εύκολα στην περιποίηση. Με ένα απλό φορμάρισμα, τα μαλλιά δείχνουν πάντα καλοχτενισμένα, ενώ δίνουν τη δυνατότητα πολλών διαφορετικών χτενισμάτων. Έτσι μπορείτε να αλλάζετε στυλ ανάλογα με τη διάθεσή σας. Αν τα κοντα μαλλια υπάρχουν ως ιδέα στο μυαλό σας, μη διστάσετε να το κάνετε πράξη.

Μαζί θα βρούμε το σωστό σχήμα, αυτό που ταιριάζει στο δικό σας πρόσωπο, θα αναδείξει τα δικά σας χαρακτηριστικά και θα τονίσει το δικό σας χαρακτήρα.

Αποφασίστε να εντυπωσιάσετε με το κοντό κούρεμά σας κι ελάτε να επιλέξουμε μαζί τον τρόπο.

Κλείστε τώρα ραντεβού για τα κοντα΄μαλλιά των ονείρων σας!