Καστανα μαλλια για φυσικό αποτέλεσμα

Καστανά Μαλλιά

Καστανα μαλλια για φυσικό αποτέλεσμα12088213_996786423693960_2009754220203588762_n

Τα καστανα μαλλια συνήθως τα ζητούν γυναίκες που αποφεύγουν τις μεγάλες αλλαγές και θέλουν να καλύψουν τις άσπρες τρίχες τους διατηρώντας τη φυσική τους εικόνα.

Τα ζητούν όμως και όσες βαρέθηκαν τα ξανθα μαλλια, τα χάλκινα ή τα κόκκινα, θέλουν να αποκτήσουν ένα πιο καθημερινό και οικείο στυλ, έχουν κουραστεί από την τακτική βαφή στις ρίζες και θέλουν να ξεκουράσουν τα μαλλια τους, αφήνοντάς τα ήσυχα για λίγο καιρό, με ένα φυσικό χρώμα.

Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η επαναφορά στο φυσικό χρώμα από ένα άλλο έντονο, απαιτεί ειδικές γνώσεις και διαδικασίες.

Πώς και γιατί να τα προτιμήσετε

Το καστανό είναι το φυσικό χρώμα της Ελληνίδας.

Και πάντα, το φυσικό μας χρώμα είναι και το πιο ασφαλές για το πρόσωπό μας.

Μπορούμε άλλωστε να το συνδυάσουμε με εντυπωσιακά χτενισματα.DSCN0166

Επομένως, αν επιθυμείτε να επαναφέρετε το φυσικό σας χρώμα, μπορείτε να είστε σίγουρη ότι θα σας πηγαίνει.

Αν όμως αποφασίσετε να σκουρύνετε αρκετούς τόνους τα μαλλιά σας ή αν αυτά έχουν μια έντονη απόχρωση,

θα πρέπει να ακολουθηθεί ειδική διαδικασία προκειμένου να βγει το χρώμα που θα επιλέξετε (από το χρωματολογιο μαλλιων) και να παραμείνει σταθερό.

Αφήνοντας τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας να ασχοληθούν με την αλλαγή που επιθυμείτε, μπορείτε να είστε σίγουρη πως το αποτέλεσμα θα είναι φυσικό και εγγυημένο.

Αν πάλι νομίζετε πως θα βαρεθείτε το μονότονο καστανο χρώμα, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις πολλές αποχρώσεις του καφέ που θα κάνουν τα μαλλιά σας να ξεχωρίσουν.

Κλείστε ραντεβού για να αποκτήσετε τα φυσικά καστανα μαλλια που σας ταιριάζουν.