Θηλυκο και Αιθεριο

Καρε

Καρε μαλλια, τολμήστε το καρέ, ένα κούρεμα κλασικό αλλά δυνατό και σίγουρο που δίνει πολλές εναλλακτικές για το χτένισμα.

Με τα καρε μαλλια μπορείτε να παίξετε και να πετύχετε πολλές μεταμορφώσεις, όλες γεμάτες θηλυκότητα και κομψότητα.

Στο κλασικό καρέ, τα μαλλιά φτάνουν μέχρι το σαγόνι και το σχήμα του είναι συγκεκριμένο.

Yπάρχουν άπειρες παραλλαγές στο καρέ που μπορούν να αλλάξουν την εικόνα σας, ανάλογα με το πού θα τοποθετηθεί ο όγκος ή το πού θα φτάνει το μήκος.

Με το καρέ, μπορείτε μια ζωή να έχετε καρε μαλλια, αλλά κάθε φορά με διαφορετικό σχήμα, άρα σε κάθε σας κούρεμα να βγαίνετε ανανεωμένη.

Καρε Μαλλια: Για όλα τα πρόσωπα

Τα καρε μαλλια ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα, αφού μπορεί εύκολα να προσαρμοστούν, ανάλογα με το σχήμα και τη θέση που θα αυξηθεί ή θα μειωθεί ο όγκος.

Τα καρέ ταιριάζουν και σε όλα τα στυλ, αφού μπορεί να είναι άλλοτε κλασικά και άλλοτε μοντέρνα.

Τα καρε μαλλια μπορούν να δώσουν όγκο ακόμη και στα πιο λεπτά και άτονα μαλλιά, μπορούν να «μαζέψουν» τα άγρια και να δώσουν παιχνιδιάρικο ύφος στις μπούκλες, ενώ εύκολα αλλάζουν το στυλ με την προσθήκη αξεσουάρ.

Το καρέ μπορεί και προσαρμόζεται τόσο εύκολα και είναι εξίσου εύκολη η περιποίηση και η συντήρησή του. Για το λόγο αυτό τα καρε μαλλια είναι τόσο δημοφιλή.

Καρε Μαλλια: Κάθε μέρα χτενισμένη

Μπορείτε να κρατήσετε το κλασικό καρέ και τη διαχρονική κόμψότητά του, μπορείτε όμως και να πειραματιστείτε με κάτι ασύμμετρο, φέρνοντας τα μαλλιά σας στο πλάι, τονίζοντας το δυναμισμό σας και τον έντονο χαρακτήρα σας.

Το καρέ, αν και είναι κούρεμα που προσαρμόζεται, θέλει διαφορετική αντιμετώπιση στο κάθε πρόσωπο.

Αν έχετε ένα μακρύ πρόσωπο, θα ήταν καλό να προτιμήσετε ένα κοντό καρέ.

Αν έχετε έντονες γωνίες, θα ήταν προτιμότερο να προτιμήσετε απαλές γραμμές, ενώ ένα στρογγυλό πρόσωπο μπορεί να λεπτύνει αν αφαιρεθεί ο όγκος από τα πλάγια και προστεθεί μήκος.

Σε κάθε περίπτωση, είμαστε εδώ για να σας συμβουλέψουμε για τα καρε μαλλια και να σας προτείνουμε αυτό που θα αναδείξει τις γραμμές του προσώπου σας και την προσωπικότητά σας.

Κλείστε τώρα ραντεβού για το καρέ των ονείρων σας!