Ο εξειδικευμένος στην προσωπολογία με πιστοποίηση Visagist κομμωτής, Κωνσταντίνος Χατζής, ο οποίος διαθέτει τέσσερα κομμωτήρια στην Αττική, εμπιστεύτηκε την Leader Online για την κατασκευή της επαγγελματικής ιστοσελίδας του, το SEO και τη διαφημιση Google Adwords και διαφημιση στο Facebook καθώς και την επικοινωνιακή υποστήριξη του.

Η ομάδα της Leader Online δημιούργησε την ιστοσελίδα www.konstantinosxatzis.com με στόχο την ανάδειξη του κυρίου Χατζή και της δουλειάς του στο ευρύ κοινό του Διαδικτύου, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία κατασκευής για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων που επιθυμούν να λάβουν τις υπηρεσίες του στα κομμωτήριά του. Παρέχονται επίσης, συμβουλές περιποίησης για τα μαλλιά καθώς και πληροφορίες για τις τελευταίες τάσεις της μόδας στην κομμωτική, βελτιώνοντας την εμπειρία των επισκεπτών που περιηγούνται στην ιστοσελίδα του.

Η Leader Online παρείχε επιπλέον συμβουλευτικές υπηρεσίες στον κύριο Χατζή σχετικά με την ιστοσελίδα του, με στόχο την εύρεση της καλύτερης δυνατής τακτικής για την ανάδειξη των υπηρεσιών που προσφέρει, διενεργώντας μεταξύ άλλων σε βάθος έρευνα του ανταγωνισμού του κλάδου του. Χάρη στα σύγχρονα εργαλεία, αλλά και την τεχνογνωσία και την εμπειρία της Leader Online, η ιστοσελίδα διαθέτει βελτιωμένο SEO ώστε να εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα της μηχανής αναζήτησης, ακολουθώντας πάντα τις βέλτιστες πρακτικές που σέβονται τους κανόνες της Google.

Η παρουσία του κυρίου Χατζή στο Διαδίκτυο ενισχύεται περαιτέρω μέσω της υπηρεσίας Adwords της Google, καθώς η ομάδα της Leader Online έχει αναλάβει τη διαδικτυακή διαφημιστική καμπάνια για την προώθηση των υπηρεσιών του κομμωτή στους χρήστες του ίντερνετ. Την ίδια στιγμή, στο πλαίσιο της προβολής του κυρίου Χατζή και της ιστοσελίδας του, η εταιρεία ανέλαβε τη δημιουργία νέων καναλιών επικοινωνίας στα social media: δημιουργήθηκαν επίσημα προφίλ του στα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία εμπλουτίζονται με ενδιαφέροντα και χρηστικά άρθρα, προβάλλοντας τις ιδέες αλλά και τη δουλειά του διάσημου κομμωτή.