Θέλετε να δείχνετε μικρότερη;

Το ιδανικό χτένισμα για κάθε ηλικία

Ποια γυναίκα δεν επιθυμεί να φαίνεται όμορφη, κομψή και νέα; Οι περισσότερες, προφανώς, τις ίδιες επιδιώξεις έχουν και στην προσπάθεια αυτή το χτένισμα που η καθεμιά επιλέγει μπορεί να τη βοηθήσει να αναδείξει την προσωπικότητά της και να ξεχωρίσει από το σύνολο.

hair-braid-2016Αν λοιπόν, θέλετε να δείχνετε μικρότερη από την πραγματική σας ηλικία ή επιθυμείτε να ανανεωθείτε αποκτώντας ένα πιο νεανικό look, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε μοντέρνες φόρμες για τα μαλλιά σας, που προσαρμόζονται στις τάσεις της εποχής.

Συνήθως, οι νέες κοπέλες -αλλά και όσες παραμένουν νέες- έχουν μακρια μαλλια και καλής ποιότητας που δεν έχουν ταλαιπωρηθεί από τεχνικές εργασίες ή φθαρεί με τον χρόνο.

Τα μακριά μαλλιά λοιπόν, είναι κατάλληλα για μοντέρνα δεσίματα, για μπούκλες και πλεξούδες, αλλά και για να αφήνονται ελεύθερα ή να διακοσμούνται με κάποιο αξεσουάρ.

Τα κοντα μαλλια από την άλλη, είναι ιδανικά για να εφαρμοστούν extreme γραμμές και να δημιουργηθούν χτενίσματα με ασυμμετρίες.

Σας ταιριάζει το νεανικό χτένισμα;

Όποια και αν είναι η ηλικία σας, το στιλ και ο τρόπος ζωής σας καταδεικνύουν αν σας ταιριάζει το rsz_trendy-shaved-haircuts-for-short-hair-short-straight-hairstyles-2016νεανικό χτένισμα. Και αυτό γιατί, τα νεανικά χτενισματα προσιδιάζουν σε άτομα που διατηρούν το νεανικό τους στιλ και δεν επιτρέπουν στον χρόνο να αγγίξει την εμφάνισή τους.

Ταιριάζει ακόμη, και σε άτομα που θέλουν να είναι στη μόδα και καταφέρνουν να διατηρούν την εσωτερική τους φρεσκάδα αναλλοίωτη.

Εμείς έχουμε τη γνώση και την ικανότητα να εντοπίσουμε αυτό που σας ταιριάζει. Απομένει μόνο να επιλέξουμε μαζί το νεανικό χτένισμα για εσάς, σύμφωνα με το πρόσωπο και το στιλ σας.

Κλείστε ραντεβού για το δικό σας μοναδικό στυλ