Οι πιο HOT τεχνικές στο ξανθό χρώμα για το καλοκαίρι

Σας αρέσει να δοκιμάζετε στα μαλλιά σας διάφορα χτενισματα ώστε να αλλάζετε το look σας συχνά.

Στο χρώμα όμως; Επιμένετε στο κλασικό ξανθό;

Δείτε τις 3 πιο δημοφιλείς τεχνικές που ζητούν οι γυναίκες οι οποίες επιλέγουν το ξανθό χρώμα στα μαλλιά τους.

Balayage

Πρόκειται για μία τεχνική που κατά την εφαρμογή της τα μαλλιά χωρίζονται σε τμήματα και ξανοίγονται με ειδικό προϊόν.

Αναλόγως με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να επιτευχθεί, ο κομμωτής επιλέγει ποιες τούφες των μαλλιών σας θα γίνουν πιο ανοιχτόχρωμες.

Μετά το τέλος της διαδικασίας, φαρδιές ασύμμετρες ανταύγειες αναδεικνύονται στη φυσική κίνηση των μαλλιών σας, με τα δύο χρώματα να συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους.

Δείτε τις φωτογραφίες!

Αποκτήστε τελείωμα ξανοίγματος στα μαλλιά σας με την τεχνική Balayage, που μοιάζει τόσο φυσικό σαν να έγινε από το καλοκαιρινό χάδι του ήλιου!

Οι γυναίκες το αγαπούν και όχι άδικα! Δοκιμάστε την τεχνική Balayage σε ξανθές αποχρώσεις και δώστε λάμψη στο πρόσωπό σας! 

Τολμήστε να ανανεώσετε το Look των μαλλιών σας με την τεχνική Balayage σε ξανθές αποχρώσεις, που προσφέρει απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Ombre

Το Οmbre αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή looks των τελευταίων χρόνων καθώς απελευθερώνει τις γυναίκες από την έγνοια της ρίζας.

Η τεχνική εφαρμόζεται με τέτοιο τρόπο ώστε τα μαλλιά να είναι σκούρα στη ρίζα, πιο ανοιχτά στο ενδιάμεσο και εντελώς ανοιχτόχρωμα στις άκρες.

Ο στόχος του Ombre είναι να δημιουργήσει μια διαβάθμιση στην απόχρωση του χρώματος ώστε οι άκρες των μαλλιών να μοιάζουν σαν να τα έχει «ξανοίξει» ο ήλιος.

Δείτε τις φωτογραφίες!

Ενισχύστε τη λάμψη και τη φωτεινότητα στο χρώμα των μαλλιών σας, χωρίς να απομακρυνθείτε από τη φυσική σας απόχρωση, με την τεχνική Ombre.

Αν έχετε μακριά μαλλιά, το Ombre θα αναδείξει το εντυπωσιακό μήκος τους. Δημιουργήστε χαλαρούς κυματισμούς και μαγνητίστε όλα τα βλέμματα!

Προσφέρετε ανανέωση στο φυσικό χρώμα των μαλλιών σας, επιλέγοντας Ombre σε ξανθές αποχρώσεις που φωτίζει και αναδεικνύει το μήκος τους. 

Όμορφα και εντυπωσιακά, τα Ombre μαλλιά κατατάσσονται στις κορυφαίες τάσεις και το φετινό καλοκαίρι! Ανανεωθείτε και βελτιώστε την εμφάνισή σας.

Baby Blonde

Αναπολείτε το ξανθό χρώμα που είχαν τα μαλλιά σας στην παιδική σας ηλικία;

Μπορείτε να το αποκτήσετε επιλέγοντας Baby Blonde αποχρώσεις.

Ο κομμωτής χωρίζει σε πολύ λεπτές τούφες τα μαλλιά, τα καλύπτει με προϊόν «ξανοίγματος» και αναμένετε το αποτέλεσμα σε μία τουλάχιστον ώρα.

Δείτε τις φωτογραφίες!

Προσθέστε μεταλλικές πινελιές στο Baby Blonde χρώμα των μαλλιών σας και απολαύστε τη λάμψη που σας αναδεικνύει!

Προβάλετε τη νεανικότητά σας και αναδείξτε το μοντέρνο στιλ σας επιλέγοντας να εφαρμόσετε Baby blonde απόχρωση στα μαλλιά σας. 

Υιοθετήστε τη δημοφιλή Baby blonde απόχρωση στα μαλλιά σας που χαρίζει φυσικότητα σαν… μωρού και αναδεικνύει υπέροχα το μήκος τους!

 

.

Κλείστε ραντεβού για το δικό σας μοναδικό στυλ