Για τελειο σχημα ματιων

Extension Βλεφαριδων

imagesE42QI208-001Έχετε μικρές και άτονες βλεφαρίδες; Δεν αντέχετε την καθημερινή διαδικασία επιμήκυνσής τους με το ψαλιδάκι και τις στρώσεις από μάσκαρα; Δε σας αρέσει το ψεύτικο αποτέλεσμα που δίνουν οι τεχνητές βλεφαρίδες;

Θέλετε απλώς να ξυπνάτε κάθε πρωί όμορφη και έτοιμη να αδράξετε τη μέρα σας χωρίς να περνάτε πολλή ώρα στον καθρέφτη; Θέλετε να φοράτε μόνο ένα κραγιόν για να δείξετε περιποιημένη, αφού τα μάτια σας θα είναι ήδη τονισμένα;

Η μέθοδος για extension βλεφαριδων που σας προτείνουμε, είναι η ιδανική λύση που θα σας λύσει τα χέρια και θα σας προσθέσει φυσική ομορφιά μεγάλης διάρκειας.

Οι νέες σας βλεφαρίδες μπορεί να είναι μακριές, πυκνές, με έντονο χρώμα, γυριστές και να είναι τοποθετημένες με τρόπο που να προσαρμόζεται, να τονίζει ή και να διορθώνει το σχήμα των ματιών σας.

Τι είναι και πώς γίνεται η εφαρμογή extension βλεφαριδων

Είναι μία νέα μέθοδος που ξεκίνησε να εφαρμόζεται στην Αμερική και δε θα μπορούσαμε να τη στερήσουμε από τις Ελληνίδες που επιθυμούν να έχουν μακριές, πυκνές, έντονες βλεφαρίδες, χωρίς να δείχνει ψεύτικο το αποτέλεσμα, αλλά και χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να ξεκολλήσουν ή να καταστραφούν και, κυρίως, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να καταστραφούν οι φυσικές βλεφαρίδες.

imagesSAB15NZE-001Η τοποθέτησή τους γίνεται από εκπαιδευμένο συνεργάτη μας και διαρκεί περίπου τρεις ώρες. Εσείς απλώς χαλαρώνετε και περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Κάθε τρίχα δέχεται μία τρίχα που συνδέεται στη φυσική με μια ισχυρή αλλά υποαλλεργική κόλλα.

Οι βλεφαρίδες μπορούν να διατηρηθούν ακόμη και περισσότερο από δύο μήνες, ανάλογα με το ρυθμό αναγέννησης των βλεφαρίδων. Στην αύξηση της διάρκειας βοηθάει μια ανανέωση στις 20 περίπου ημέρες. Η αφαίρεσή τους γίνεται με τη χρήση ειδικού υγρού, χωρίς να προκαλείται η παραμικρή βλάβη ή ενόχληση στις βλεφαρίδες ή στα μάτια σας.

Τι πρέπει να προσέχετε στα extension βλεφαριδων

imagesWCPGMXSD-001Μπορεί να πρόκειται για μία ασφαλή και ακίνδυνη και με μεγάλη διάρκεια εφαρμογή, ωστόσο θα πρέπει να δώσετε κι εσείς τη δική σας φροντίδα στις νέες σας βλεφαρίδες.

Κατά την εφαρμογή δε θα πρέπει να φοράτε μακιγιάζ ή κρέμα ματιών.

Από τη στιγμή που θα τις αποκτήσετε και μετά, θα πρέπει και πάλι να είστε προσεκτική με τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε.

Την πρώτη μέρα αποφύγετε δραστηριότητες που θα φέρουν τα μάτια σας σε επαφή με το νερό ή τον ατμό.

maxresdefault[1]-003

Καλό είναι να αποφεύγετε το τρίψιμο των ματιών σας αλλά και το ψαλίδι για το γύρισμα των βλεφαρίδων. Εξάλλου, θα είναι πλέον περιττό. Θα διαπιστώσετε πως περιττή θα είναι πλέον και η μάσκαρα, αν όμως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε, δε θα πρέπει να είναι αδιάβροχη. Προσοχή απαιτείται και με το ντεμακιγιάζ και τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε γύρω από τα μάτια γιατί τα προϊόντα που έχουν ως βάση τα έλαια καταστρέφουν την κόλλα.

Για να μείνει ανεπηρέαστη, θα πρέπει να προτιμήσετε ντεμακιγιάζ με βάση το νερό. Με αυτήν την απλή φροντίδα, οι νέες σας βλεφαρίδες δεν πρόκειται να σας προδώσουν και θα παραμείνουν, όσο και οι πραγματικές σας, να φωτίζουν το βλέμμα σας.

Κλείστε τώρα ραντεβού για extension βλεφαρίδων!