Έρχεται και στην Ελλάδα!

Σοκολατένιο μοβ: Το νέο χρώμα στα μαλλιά που θα λατρέψετε

Δυσκολεύεστε να αποφασίσετε τι χρώμα θα βάψετε τα μαλλιά σας, έχοντας κατά νου ότι οι trendy τάσεις της εποχής που επικρατούν σε διεθνές επίπεδο, ήδη υιοθετούνται από πολλές γυναίκες οι οποίες επιδιώκουν, όπως και εσείς, την απόλυτη, φθινοπωρινή ανανέωση στο στιλ τους.

Πέρα λοιπόν, από τις must αποχρώσεις για τα μαλλιά του φετινού φθινοπώρου (τις οποίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο άρθρο μας «Τι χρώμα θα βάψετε τα μαλλιά σας αυτό το φθινόπωρο;»), το ενδιαφέρον σας σίγουρα θα προσελκύσει μια νέα απόχρωση που ήδη κάνει θραύση στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού και καταφτάνει μέρα με τη μέρα και στη χώρα μας.

Ο λόγος για το εντυπωσιακό σοκολατένιο μοβ -συνδυασμός χρωμάτων που εμπνεύστηκε η τεχνικός βαφής, Hannah Edelman.

chocolate-mauve1

Το Chocolate Mauve, όπως αναφέρεται στην ηλεκτρονική έκδοση του γυναικείου περιοδικού Cosmopolitan, παρασκευάζεται με βαφη μαλλιων σε αποχρώσεις του ροζ, του μοβ και του πορτοκαλί.

Αυτές αναμειγνύονται με σκούρες και ζεστές αποχρώσεις του καστανού για να προσφέρουν το γλυκό καστανό χρώμα της σοκολάτας με υποτόνους του μοβ.

Σύμφωνα με την δημοφιλή τεχνικό βαφής, το σοκολατένιο μοβ χρώμα εφαρμόζεται με μεγάλη ευκολία σε άτομα που διαθέτουν φυσικά ξανθά μαλλιά, μιας και αποτελούν την ιδανική βάση για τη δημιουργία αυτής της τόσο ξεχωριστής απόχρωσης.chocolate-mauve3

Η διαδικασία εφαρμογής του σοκολατένιου μοβ σε καστανά μαλλιά είναι πιο απαιτητική για τον επαγγελματία τεχνικό βαφής, καθώς είναι απαραίτητο να μετατρέψει το φυσικό καστανό χρώμα σε απαλό ξανθό και ύστερα να εφαρμόσει τη νέα απόχρωση με την τεχνική μπαλαγιάζ.

Ακριβώς επειδή ο στόχος δεν είναι μόνο η αλλαγή του χρώματος, αλλά και η διατήρηση της καλής υγείας των μαλλιών της κάθε ενδιαφερόμενης, η όλη διαδικασία ανανέωσης διαρκεί περισσότερο χρόνο, που αγγίζει τις τρεις εβδομάδες.

Εφόσον έχετε καταλήξει να δώσετε νέο αέρα στο look σας και σκέφτεστε να τολμήσετε κάτι μοναδικό, αλλά όσο το δυνατόν διακριτικό, τότε το σοκολατί μοβ μπορεί να είναι αυτό που αναζητείτε.

 

 

Κλείστε ραντεβού για το δικό σας μοναδικό στυλ