Ισιωτική μαλλιών με Brazilian Keratin

Brazilian Keratin

Ανήκετε στη μεγάλη κατηγορία των ατόμων με σπαστά και ατίθασα μαλλιά που φριζάρουν; Προσπαθείτε μάταια να τιθασεύσετε τρίχες που αυτονομούνται, ακολουθώντας δική τους πορεία;

Αναγκάζεστε να τα ισιώνετε κάθε φορά μετά το λούσιμο και αγωνιάτε στην υγρασία ή προσέχετε να μην ιδρώσετε, για να μη φριζάρουν; Το όνειρό σας είναι να αποκτήσετε λεία και απαλά μαλλιά;

Η Brazilian Keratin είναι η διαδικασία που σας χαρίζει αυτό που ονειρεύεστε.

Ισιώνει το μαλλί με φυσικό τρόπο, ενώ συγχρόνως λειτουργεί και ως θεραπευτική μέθοδος, αφού η κερατίνη που εισχωρεί στην τρίχα, την επανορθώνει και την αναδομεί, αφήνοντας απαλά, υγιή μαλλιά.

Είναι μια εργασία που μπορεί να γίνει σε κάθε τύπο μαλλιών, να τα αναζωογονήσει και να τα επανορθώσει, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι πιο εντυπωσιακό στα άγρια και τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Πώς λειτουργεί η Brazilian Keratin

Μοναδικό αποτέλεσμα που διαρκεί!

Μοναδικό αποτέλεσμα που διαρκεί!

Είναι η ισιωτική μέθοδος που όχι μόνο δε βλάπτει τα μαλλιά και δεν καταστρέφει τη δομή της τρίχας, αλλά λειτουργεί επανορθωτικά.

Κάθε παρέμβαση που γίνεται στα μαλλιά, προϋποθέτει άνοιγμα των λεπιών της τρίχας για να εισχωρήσουν τα δραστικά συστατικά.

Στην προκειμένη περίπτωση, τα λέπια ανοίγουν για να εισχωρήσει στην τρίχα η κερατίνη, η οποία είναι μια πρωτεΐνη που ήδη βρίσκεται στα μαλλιά και η επιπλέον ποσότητα έχει την ιδιότητα να την αναδομεί.

Η θερμότητα της πρέσας, βοηθάει τα λέπια να κλείσουν, καθώς η τρίχα ισιώνει, κλειδώνοντας μέσα της την κερατίνη.

Έτσι μένει σ’ αυτήν την κατάσταση: Λεία, λαμπερή και απαλή, υφή που απέκτησε χάρη στην κερατίνη. Τα μαλλιά είναι υγιή και το δείχνουν, ειδικά αν είναι ταλαιπωρημένα.

Σ’ αυτήν την κατάσταση θα διατηρηθούν μέχρι και για 5 μήνες.

Διαλέξτε την καλύτερη Brazilian Keratin

Η κερατίνη είναι ένα πολύτιμο προϊόν που η τιμή του είναι ανάλογη με την ποιότητα. Εμείς, με βάση την εμπειρία μας, επιλέξαμε την πιο αποτελεσματική, τόσο στη λείανση όσο και στη διάρκεια για να εξασφαλίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ένας ακόμη αναγκαίος παράγοντας για την εξασφάλιση του άψογου αποτελέσματος είναι η εμπειρία.

Μπορεί να είναι μια διαδικασία θεραπευτική για τα μαλλιά, αλλά το άνοιγμα των λεπιών της τρίχας και η χρήση υψηλών θερμοκρασιών απαιτούν προσοχή και γνώση. Γνώση που διαθέτουμε χάρη στη μακροχρόνια εφαρμογή της τεχνικής αυτής, καθώς είμαστε από τους πρώτους που την έφεραν στην Ελλάδα.

Θεωρώντας πως η εμπειρία από μόνη της δεν είναι αρκετή, συνεχίζουμε να παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις και να αναζητούμε συνεχώς νέα, βελτιωμένα προϊόντα. Έτσι μπορείτε να αφεθείτε με σιγουριά στα χέρια μας και να δείτε το μαλλί σας πιο όμορφο και υγιές από ποτέ.

Κλείστε τώρα ραντεβού για Brazilian Keratin!