Βιογραφικό

Κωνσταντίνος Χατζής

Η πρώτη επαφή με την κομμωτική έγινε στα 15 του χρόνια, ξεκινώντας βοηθός στο ξενοδοχείο Caravel, αρχικά ως δουλειά των διακοπών του σχολείου. Αποφάσισε πως αυτό θέλει να είναι το επάγγελμά του κι έτσι παρέμεινε εκεί για 4 χρόνια.

Οι επώνυμοι φίλοι του Κωνσταντίνου Χατζή

Παράλληλα ξεκίνησε τις σπουδές πάνω στο αντικείμενο, αρχικά σε σχολή κομμωτικής στην Αθήνα. Δεν αρκέστηκε όμως στις γνώσεις που πήρε κι έτσι βρέθηκε να συνεχίζει την επιμόρφωση σε σχολές στο Παρίσι όπου και εργάστηκε για κάποιο διάστημα.

Εκεί εξειδικεύτηκε στην Προσωπολογία, λαμβάνοντας την πιστοποίηση του Visagist, ιδιότητα που τον κατέστησε ειδικό στο να αναδεικνύει, μέσα από την τέχνη του, τα πρόσωπα και τις προσωπικότητες, πράγμα που στην πορεία αναγνωρίστηκε και με τη συμμετοχή του σε εκπομπές makeover.

Έχοντας αποκτήσει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και τα εφόδια για να ανοίξει νέους δρόμους στο χώρο της κομμωτικής, αλλά και πολύτιμες εμπειρίες, επέστρεψε στην Ελλάδα για να ξεκινήσει τη νέα του πορεία. Το νέο ξεκίνημα το έκανε ως τεχνίτης σε ένα κομμωτήριο στο Αιγάλεω.

Κατέχοντας πλέον την τέχνη καλά και αναζητώντας συνεχώς το νέο και πρωτοποριακό, σύντομα έγινε συνιδιοκτήτης, ενώ στη συνέχεια το κομμωτήριο έγινε δικό του.

Στα 21 του χρόνια, βρίσκεται με άλλο ένα κομμωτήριο στη Σαντορίνη, το οποίο λειτουργεί στις σεζόν μέσα στο ξενοδοχείο Σαντορίνη Παλλάς. Παράλληλα ξεκινάει συνεργασία με τη L’Oreal, κατά την οποία συμμετέχει σε επιδείξεις που γίνονταν ανά την Ελλάδα, όπου παρουσίαζε σε κομμωτές, τις νέες τάσεις και γραμμές.

Πάντα καινοτόμος και μπροστά από την εποχή του, χάρη και στα ταξίδια που έκανε, αναζητώντας τις εικόνες που θα του έδιναν τα καλλιτεχνικά ερεθίσματα, ώστε να πάει την τέχνη του ένα βήμα πιο πέρα, να ανοίξει αυτός το δρόμο για οτιδήποτε νέο, σημαντικό και πρωτοποριακό.

Πράγμα που γίνεται αντιληπτό με τη συμμετοχή του στα ντεφιλέ όλων των Ελλήνων σχεδιαστών. Χτενίζοντας μοντέλα στις πασαρέλες και στις φωτογραφήσεις, μπαίνει στον κόσμο της τηλεόρασης για να γίνει ο κομμωτής των επωνύμων.

Το 2003, έχοντας ήδη γίνει γνωστή η δουλειά του, ανοίγει το κομμωτήριο της Γλυφάδας, που θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή.

3 Κομμωτήρια στην Αθήνα

Ο Κωνσταντίνος Χατζής και η έμπειρη ομάδα του σας περιμένουν στα 4 κομμωτήρια σε Γλυφάδα, Κηφισιά και Βουλιαγμένη για να επιμεληθούν τη δική σας μοναδική εμφάνιση.

Κλείστε τώρα ραντεβού με τον Κωνσταντίνο Χατζή!